divendres, 26 de març del 2010

Apaaaaaaaaga !!! Apagada de llums demà 27/03/2010

Una iniciativa de la reputa agrupació independent WWF (que promou la conservació de la Natura) és la que es portarà a terme demà, 27 de març de 2010 contra el canvi climàtic. Es tracta de que tot el món, apague les llums demà una hora, és el que s'ha vingut a denominar "L'hora del planeta".


El més segur és que no represente un estalvi energètic molt gran (la inciativa que ja porta fent-se uns quants anys, l'any passat sols va representar un estalvi energètic de l'1 %), però preten donar un toc d'atenció als liders mundials per a que es posen a fer coses i pendre mesures per tal de parar aquest canvi climàtic que a tots ens afecta.
Tots podem posar de la nostra part i així apagar demà de 20:30 a 21:30 hores les llums de casa, aprofitar per a estar amb els de casa contant-se coses, amb els amics, etc, però en la foscor més absoluta. És una manera senzilla de concienciar i concienciar-nos de que és un problema que ens afecta a tots.


Moltes organitzacions, ciutats, entitats, agrupaciones, etc ja han manifestat que van a secundar la proposta. Per a que et fages una idea, ací et deixe alguns dels que demà apagaran les llums:

  • Real Madrid CF, Valencia CF, Athletic Club de Bilbao, Sevilla FC
  • L'Alhambra i el Generalife
  • El "Piruli" de RTVE a Madrid
  • més de 180 ciutats a tota Espanya i més de 4000 a tot el món.
Fes com diu José Mota: "Apaaaaaaaaaaaaaga"
Ací teniu el video de la paròdia de l'"apagón analógico de la Tele"

1 comentari: