dilluns, 8 de març del 2010

Adictes a Internet

La policia sud-coreana va arrestar el passat 2 de març a un matrimoni addicte als jocs d'internet i que van deixar morir d'inanició (de fam, per desnutrició) la seva nena de tres mesos, segons va informar l'Agència Yonhag. Aquesta noticia de la que es va fer resó diversos mitjans de comunicació del nostre pais, ens ha deixat horroritzats.

Després de passar la nit en un cibercafè amb jocs en línia, la parella-que es va conèixer a la Xarxa-, va trobar morta a la seva filla i va decidir fugir. Segons la policia, la parella, deixava habitualment la seva filla de poca edat sola a casa per anar a un cibercafè a prop de sa casa on passaven hores jugant a internet.

El passat setembre el matrimoni va trobar la seva filla morta en tornar a casa, després de passar la nit davant de l'ordinador amb jocs en línia. En un principi, la parella va avisar la policia però, després de les sospites dels investigadors per l'extremada primesa de la nena, a la qual es va practicar una anàlisi forense, van decidir fugar-se.

Els dos sud-coreans van ser arrestats dimarts passat a la província de Gyeonggi, propera a Seül. Segons la policia, la parella es passava més de dotze hores diàries jugant en línia i tan sols donaven biberó a la nena una vegada al dia.



És un cas aïllat? No. L'addicció a jocs d'internet és un problema social a Corea del Sud on s'han donat diversos casos similars, com el d'un home de 22 anys que va ser arrestat al febrer per matar a sa mare després d'una baralla per la seua addicció als jocs en línia. A la China on hi ha quasi 20 milions d’usuaris d’internet, es calcula que el 13% (2,3 milions de xinesos) són adictes a ella.

Recentment, un home de 32 anys va morir en un cibercafè després d'estar cinc dies seguits connectat a internet, sense dedicar temps per a beure o menjar. I en 2007 als Estats Units una altra parella va ser arrestada i està complint 12 anys de presó per deixar morir a la seua filla de fam mentre ells jugaben a Dungeons & Dragons per Internet.

Com és possible que els humans arribem a aquestos extrems? Surrealisme? No, per desgràcia és la pura realitat, així que a veure que fem, que si no vindrà el “tio de la vara” i dirà això de “S’us voy a crujir vivooossss!!!”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada