dissabte, 1 de maig del 2010

Webcams arreu del món

Qué estas en Alcoi i te'n vola anar a València, però no saps quin temps estarà fent i no t'acabes de fiar de les prediccions en un dia com aquest en el que no està clar que farà, si plourà o no, doncs, mires en directe el que està passant a València a través d'una webcam. O que estas a qualsevol part del món i vols saber quin temps està fent a Alcoi, o vols viajar virtualment arreu del món, doncs les webcams són una bona opció.
Ací teniu una captura de la webcam que la Conselleria de Turisme té a Alcoi:



En aquesta adreça trobareu les webcams de la Conselleria de Turisme, arreu de tota la comunitat valenciana:


I en teniu per tot arreu. En molts llocs no sols n'hi ha una, sinò moltes. Per exemple, ací en teniu una de New York i una altra de Paris:

New York (a la zona de Times Square, on fins i tot pots escoltar so en directe i en el moment de la captura d'imatge que veieu ací estaven celebrant una carrera popular pels carrers de NY en contra del càncer en les dones, una iniciativa anomenada Womentun): http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/index.php?cam=lennon_hd



Paris (des d'aquesta pots veure la Torre Eiffel i el cel de Paris, però en tens de moltes altres per a triar): http://www.paris-live.com/paris_webcam/eiffel_tower_cam3.htm



Qué vols trobar la webcam d'alguna altra ciutat o destinació?, doncs és molt fàcil, a Google mateix, posa webcam i el nom de la ciutat o destinació que busques, de segur que si existeix, Google et donarà la seua adreça de seguida. Vinga, anima't i viatja online allà on més t'apeteix, i després ens ho contes en un comentari a aquesta entrada diguent-nos l'adreça de la webcam per a que també pugan anar-hi.

1 comentari: