diumenge, 18 d’abril del 2010

Concurs Doodle Futbol 2010

Google ha organitzat un concurs per que qualsevol persona d'entre 4 i 17 anys confeccione un Doodle. Aquest concurs anomenat "Doodle 4 Google - Me gusta el fútbol" convida als xiquets i joves a dibuixar un Doodle inspirant-se en aquest deport tan popular i que dintre de molt poc serà noticia pel mundial de Sudàfrica.

Teniu fins al proper 3 de maig per a dibuixar aquest tret identificatiu de Google i posar-li un títol de 30 paraules de màxim en el que expliques la interpretació del teu dibuix. De totes les propostes d'Espanya, se'n triaran 10 que posteriorment es faran públiques per a ser votades entre tots i triar la guanyadora nacional. La proposta guanyadora serà publicada durant 24 hores en la página inicial de Google.es



El guanyador nacional participarà automàticament en la competició internacional on, per votació popular, es triarà el Doodle favorit. El guanyador mundial veurà la seua Doodle publicada a la pàgina d'inici de Google de tots els països participants durant 24 hores al juliol. Tant el guanyador com el finalista obtindran grans premis.

* El guanyador a nivell nacional serà premiat amb la publicació del seu dibuix a la pàgina d'inici de Google.es durant 24 hores, rebrà una còpia emmarcada de la seva Doodle, apareixerà al lloc web del concurs "Doodle for Google - M'agrada el futbol "i rebrà un ordinador portàtil.

* El guanyador a nivell mundial obtindrà un viatge per a quatre persones a Sudàfrica i el seu dibuix serà publicat en tots els dominis de Google. El segon classificat guanyarà 2 entrades VIP per veure un partit de futbol de la Premiere League al Regne Unit. El viatge està organitzat per Sports New Media i inclou vols internacionals, transport local i allotjament a la ciutat on es celebre el partit.

Més informació i detall sobre la competició, imatges, Doodles d'altres concursos, etc. a:

www.google.es/lovefootball

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada