divendres, 15 d’abril de 2011

122 aniversari del naiximent de Charles Chaplin

Hui nou Doodle, i aquesta vegada en forma de video creat per a l'ocasió: el 122 aniversari de la data de naiximent del popularment conegut actor i director cinematogràfic Charles Chaplin, el mític Charlot.

dimarts, 12 d’abril de 2011

Cinema en valencià al Centre Cultural d'Alcoi

Cinema en valencià és una iniciativa de la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d'Alacant, la Universitat Jaume I de Castelló i de la Universitat Miguel Hernández d'Elx que ens permet gaudir de pel·lícules en la nostra llengua. Ja n'han passat algunes, però encara esteu a temps de veure'n algunes altres, seran els dies i pel·lícules següents:

Centre Cultural d'Alcoi - Av. del País Valencià, núm. 1 - 20:00 hores - Entrada lliure, limitada a l'aforament del local.

13/04/2011 Perdona si et dic amor de Federico Moccia
05/05/2011 Pa Negre d'Agustí Villaronga
26/05/2011 Harry Potter i les reliquies de la mort - I part de David Yates
50 aniversari del primer viatge de l'home a l'espai

Nou Doodle de Google per a celebrar el 50 aniversari del primer viatge de l'home a l'espai. Doodle animat ja que inicialment en ell es pot veure un cohet espacial sortint de la Terra.

diumenge, 3 d’abril de 2011

119 aniversari del gelat Sundae

Igual els de Google s'han assabentat de la calor que ens fa aquestos dies per ací i per això tot i que no és una data massa asenyalada, han publicat hui un nou Doodle per celebrar el 119 aniversari de l'aparició del gelat Sundae. Què ho assaboreixes!